tiistai 4. elokuuta 2015

Paprika-kaurarieska



          On ollut piimäpurkin tyhjentämisoperaatio ja nyt vuorossa osa 2. Eilen tein piimälettuja ja tänään sitten käytän lopun piimän rieskaan. Rieska ei ole kovin kaksisen näköistä, mutta sitäkin parempaa maultaan. Parhaimmillaan lämpöisenä uunista otettuna. Ei tarvitse kuin voita päälle ja halutessa juustoa. Vie kielen mennessään.. ♥





Paprika-kaurarieska 

(uunipellillinen)





4 dl kaurahiutaleita
2 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
0,5 tl ruokasoodaa
4 dl piimää (käytin rasvatonta)
0,5 dl rypsiöljyä 
1 paprika pieninä kuutioina
(1 dl emmental juustoraastetta halutessa)





- Sekoita kuivat aineet keskenään. 
- Lisää piimä, öljy ja paprikakuutiot ja sekoita taikina lusikalla tasaiseksi. 
- Levitä taikina leivinpaperille uunipellille ja tasoita.

Rieska uuniin menossa ja sieltä tulossa
 

- Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min kauniin väriseksi. Leikkaa (pizzaleikkurilla) paloiksi. 
- Nauti kuumana voin ja / tai juuston kanssa.

Helppoa paprika-kaurarieskaa uunituoreena


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.