keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Täyteläinen tomaatti-juustopasta



          Pitkästä aikaa pyörähdetään tänne blogiinkin moikkaamaan. Edellinen vuosi on ehtinyt loppua ja uusi jo alkaa. Kaikenlaista kiirettä on pitänyt niin paljon ettei päivityksiä ole millään ehtinyt tekemään. Nyt on kuitenkin taas aikaa kääriä hihat ja aloittaa innokas ruuanlaitto ja leivonta. Uusi vuosi ja uudet kujeet, uudet ideat ja reseptit. Toivottavasti ehdin päivityksiä tekemään kaikille sopivassa aikataulussa.
          Ensimmäiseksi tänä vuonna meillä kokeiltiin viritellä uudenlaiseksi sitä perus jauhelihakastiketta spagetin kaveriksi. Meillä ei ole tomaattiset kastikkeet koskaan tehneet kauppaansa ja siksi tämäkin kokeilu pisti jo alussa mietityttämään ja epäilyttämään. Olin melko varma ettei se maistu ja siitä tulee täysi floppi. Mutta miten sitten kävikään? No, kävi todella hyvin sillä kastike maistui ja siitä pidettiin. Se oli ihanan täyteläistä ja pehmeän makuista kaikesta tomaattisuudestaan huolimatta. Juustokeitto toi sopivasti juustoista makua, kerma taas tasapainotti ja sulautti kaikki maut yhteen. Siitä tuli sen verran onnistunut soosi, että joutuipa ottamaan lopulta vielä pienen santsiannoksen.. :)






Täyteläinen tomaatti-juustopasta
 

(4 annosta)


 




1 rs (400 g) jauhelihaa
1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia (tai tomaattimurskaa)
1 pss juustokeittoaineksia (Knorr Sveitsiläinen Juustokeitto)
1/4 tl valkosipulijauhetta
1/4 tl paprikajauhetta
1/4 tl Herbamare yrttisuolaa
pari rouhaisua mustapippuria myllystä
1 prk (2 dl) ruokakermaa
400 g spagettia




Helpot työvaiheet

- Ruskista jauheliha paistinpannulla.
- Lisää joukkoon paseerattu tomaatti,  juustokeittoaines, mausteet ja ruokakerma.
- Anna kiehua muutama minuutti välillä sekoitellen.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa.


Täyteläinen tomaatti-juustopasta
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.