sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Helppo ja nopea lasagne



         Pitkästä aikaa lasagnea näin sunnuntain kunniaksi. Ja meikäläisen tuttuun tyyliin helppona versiona :D Eli yhdellä kastikkeella tehtynä. Meillä ei tee oikein kauppaansa se "oikea versio" mihin laitetaan vielä juustokastiketta. Joten tätä versiota tulee sitten käytettyä. Tuttuun tyyliin jauhelihalla, mutta tähän kävisi ihan yhtä hyvin myös tonnikala. ♥






Helppo ja nopea lasagne     

(n. 4 hengelle)





1-2 sipulia
400 g jauhelihaa
500 g paseerattua tomaattia  (tai tomaattimurskaa)
(1 prk (70 g) tomaattipyreetä jos haluaa tomaattisemman maun)
1-2 valkosipulinkynttä
1 lihaliemikuutio
pieni ripaus sokeria
1 tl pizzamaustetta
1/4 tl jauhettua mustapippuria  (rouhittua mustapippuria saa ola enemmän, n. 1/2 tl)
1 tl paprikajauhetta
2 tl jauhelihamaustetta 
1 prk (2,5 dl) Valion kolmen juuston kermaa 
1 prk (2dl) ruokakermaa  
n. 10 lasagnelevyä
1-2 dl juustoraastetta





- Kuullota silputtu sipuli paistinpannulla jauhelihan kanssa. 
- Lisää paseerattu tomaatti, lihaliemi ja mausteet. Anna kiehua hetki. 
- Juustokerma ja ruokakerma, anna kiehua kasaan.
- Tarkista maku ja lisää mausteita jos tarvitsee.
- Lado vuokaan kerroksittain kastiketta ja levyjä. Alimmaiseksi ja päällimmäiseksi kastiketta.
- Lisää lopuksi halutessasi juustoraastetta päälle.
- Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. 

Lasagne
 - Tarjoa lasagne salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.