sunnuntai 9. elokuuta 2015

Broilerin ohuet leikkeet

 Sunnuntain ja todella kuuman päivän kunniaksi / taikka johdosta oli erittäin helppoa ruokaa. Paistoin pannulla Pirkka broilerin ohuet leikkeet ja maustoin mausteilla. Mausteina oli vain paprikajauhe, jauhelihamauste ja mustapippuri. Lisäsin pannulle n. desin verran vettä sekä pienen nokareen lihalientä ja punasipulia. Annoin kaiken hautua 5 minuuttia. Sitten käänsin leikkeet ja annoin nesteen haihtua puoleen. Kun sipulit oli kypsiä olikin jo valmista. 
 Lisukkeena oli yksi suosikeistani eli appelsiini-punasipulisalaattia. Aivan täydellinen hellepäivän ruoka!

Broilerin ohuet leikkeet ja appelsiini-punasipulisalaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia käynnistäsi, otan kommennetteja vastaan mielelläni.